Így dolgozunk

Minőségi otthonok és szolgáltatások, válogatott bérlők, gondtalan lakáskiadás

Cégünk az elmúlt évtizedben a rövidtávú lakáskiadási piac legsikeresebb cégévé vált, a piaci átlagot sokszorosan meghaladó bevételeket, kimagasló értéktartást elérve és valóban minőségi és átfogó szolgáltatásokat nyújtva. Mindezt visszaigazolja a nemzetközi platformokon elért közel tízezer pozitív értékelés és az Airbnb platformján egyedüliként a hazai kezelő cégek közül a teljes profilra adott ‘Superhost’ minősítés. Cégünk és munkatársaink nem egy szimpla üzemeltetői csapatként működnek, hanem odafigyeléssel, segítőkészséggel állnak neki minden feladatnak és nehézségnek. Munkatársaink között található könyvelő, építész, lakberendező, fotós, ingatlanpiaci szakértő és műszaki szakember is annak érdekében, hogy bármilyen feladatra készen álljunk. Saját karbantartó csapattal rendelkezünk a problémák gyors, hatékony és szakszerű kezelése érdekében. Saját takarító és házvezető divíziónk is van. De emellett concierge és relokációs szolgáltatásokat is kínálunk. Ennek köszönhetően a piac legigényesebb és legfizetőképesebb szegmensét is el tudjuk érni.

Cégünk küldetése, hogy aktívan segítse az ingatlantulajdonosokat abban, hogy a lehető legjobb formájukban kerüljenek felső-közép és luxus kategóriás lakásaik a piacra, és egy kiváló minőségű szolgáltatáscsomaggal gondtalan lakáskiadást garantáljon mind a tulajdonosok, mind a bérlők felé. Kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre és a bérlői elégedettségre, annak érdekében, hogy a kiadott ingatlanok átlagfeletti hozamokat generáljanak a magasabb bérleti díjaknak és a bérlők hűségének köszönhetően. Bérlői igény esetén az általunk menedzselt ingatlanok egy prémium kategóriás serviced apartman csomaggal is bérbe vehetőek. Serviced apartman csomagunk magában foglalja a rendszeres, szállodai minőségű takarítást, concierge service-t és a biztosított parkolóhelyet is. Ezáltal a legigényesebb bérlőket is el tudjuk érni a piacon. De a piacon egyedülálló minőségű és kiterjedésű szolgáltatásaink minden kategóriában biztosítják azt, hogy a lakás kiemelkedő hosszútávú hozamokat érjen el, stabil értéktartás mellett. Úgy, hogy Önnek semmi gondja és feladata ne legyen a lakás hasznosításával.

Partnerség

Cégünk átlátható folyamatokkal, átfogó szolgáltatásokkal és folyamatos rendelkezésre állással biztosítja szolgáltatásait mind az ingatlantulajdonosok, mind a bérlők felé, a gondtalan kiadás érdekében.

Profi csapat

Munkatársaink legalább fél évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az ingatlan kezelés területén. Munkájukat nagy presztizsű elismerésekkel díjazták a rövid távú piacon (Superhost, Airbnb Plus), teljes portfolióra kiterjedően egyedül a hazai üzemeltető cégek közül.

Válogatott Bérlői Kör

Minden esetben külön figyelmet fordítunk arra, hogy lakása megbízható és gondos bérlőre találjon. Emellett minőségi szolgáltatásainknak köszönhetően egyre bővülő, máshol nem elérhető, minőségi bérlői körrel is rendelkezünk.

Irányított hirdetések

Csapatunk az online marketing teljes eszköztárával és professzionális hirdetésekkel biztosítja a kiemelkedő bérlői merítést. Prémium kiegészítő szolgáltatásainkkal és partnereinkkel pedig a legigényesebb bérlői réteget is el tudjuk érni.

Teljeskörű szolgáltatások

Kezdve az átfogó tanácsadással, folytatva a a lakáskiadáshoz kapcsolódó adminisztratív feladatok precíz ellátásával, továbbá könyvelési és adózási asszisztenciával kollegáink azon dolgoznak, hogy minden problémamentesen történjen a háttérben is.

Kihozzuk a maximumot

A profi fotózástól kezdve, lakberendezési tanácsadáson át a műszaki felmérésig és felkészítésig bezárólag cégünk garantálja, hogy ingatlanja a legjobb formájában kerüljön a bérlői piacra.

Prémium Kategória

Bérlői igény esetén szállodai szintű takarítást és mosást, valamint folyamatos elérhetőséget biztosítunk a további bérlői elégedettség érdekében.

Serviced Apartment

Serviced apartment csomagjainkkal bérlőink concierge service-t, rendszeres takarítást, biztosított parkolóhelyet kaphatnak, felvéve a versenyt szállodák szolgáltatásaival, így el tudjuk érni a piac legigényesebb és legfizetőképesebb szegmensét is.