De mit is jelent az, hogy “jó színvonalú lakás” ?

Felvetődött kérdésként, hogy mit is értünk azon a “jó színvonalon”, amit emlegetünk az oldalon és amely nélkül úgy érezzük nem érdemed ma már rövidtávú lakáskiadásba fogni. Íme a terület specialistájának Katának a válasza:

A lakások berendezésénél az ízléses megjelenés mellett kiemelkedően fontos a kényelem. Nem szabad elfelejteni, hogy az idelátogatók akár kikapcsolódás, akár munka miatt látogatnak Budapestre, a lakást első sorban pihenésre használják. Az ágyak mérete, a matracok kényelmi szintje, az ágynemű minősége, a párnák száma az, ami a leginkább meghatározza az itt töltött napokat – egy kényelmetlen ágyon töltve pár napot nem lesz szép élményünk a nyaralásunkról. Tehát akármilyen stílusú, méretű, és felszereltségű legyen is egy lakás, a pihenéshez és kikapcsolódáshoz szükséges feltételeket magas színvonalon kell nyújtani.

A lakások kialakításánál minden esetben törekszünk az otthonosság érzetének kialakítására, a jól használható, mégis mutatós, és minőséget képviselő bútorok és egyéb használati tárgyak beszerzésére. A kabátok, bőröndök, táskák egyéb utazó felszerelések könnyű elhelyezhetősége, a kényelmesen használható tárolók, szekrények, akár nyitott akasztós rendszerek, nagyban segítik a hozzánk érkezők komfortosságát. A munkához vagy pihenéshez kialakított olvasó- vagy dolgozó sarok, a megfelelő világítással mindig telitalálat.

A másik nagyon fontos szempont, ami miatt nem a szállodát választják sokan nyaralásukkor, az a konyha. Fontos az egyszerű és jól átlátható rendszerezés, és az összes szükséges konyhai felszerelés beszerzése– a luxus minőségű lakásoknál a magas színvonalú kávéfőző például elengedhetetlen tartozék.

Sosem szabad megfeledkezni a „kis” dolgokról sem, a személyessé tétel (üdvözlő tábla), a kiemelten kezelt érdekességek (pl: kortárs budapesti képzőművész által készült nyomat kerül képként a falra), a visszajelzés lehetősége (vendégkönyv, vagy mágneses tábla) mind-mind nagyban elősegíti, hogy vendégeink jól érezzék magukat ittlétük során.