Hozza ki a maximumot az ingatlanából

Kerüljön az Ön lakása is egy elit kategóriába a kezdéstől

Mi nem árulunk zsákbamacskát. Amikor azt mondjuk, hogy lakásaink kiemelkedő értékeléssel rendelkeznek minden kategóriában, azt bizonyítani is tudjuk. Az összes kezelt lakásunkat egy kiemelt helyezést biztosító Superhost profil alatt üzemeltetünk az AirBnb felületén és a lakásprofilokat szívesen megmutatjuk minden érdeklődőnek.

Sokan tapasztalják, amikor érdeklődnek a hazai üzemeltető cégeknél és referenciát szeretnének kérni tőlük, hogy ezt a kérést vagy egyáltalán nem teljesítik vagy csak egy „bemutató” profilt küldenek ahol csak néhány kezelt ingatlanjuk közül. Ez nem véletlen, sajnos az összes többi üzemeltető cég nagyon gyatra értékeléseket ér el a legtöbb lakásával, független attól, hogy egyébként a lakás milyen minőségű.

Mi a U&B Managementnél minden kezelt lakásunkkal folyamatosan magas értékeléseket szerzünk minden kategóriában. Ennek eredménye az is, hogy a hazai nagyobb üzemeltető cégek közül egyedül, mind a közel 50 lakásunkat egy kiemelt helyezést biztosító Superhost státusz alatt kezeljük az AirBnb felületén. Ennek feltétele, hogy egy 4.8 értékelés átlagot kell fenntartanunk az összes lakásunkra, így nem is tehetünk mást, mint, hogy azokat a legmagasabb színvonalon üzemeltessük. Ez a profil nálunk egyedüliként mindenki számára elérhető a weboldalunkról is. Szintén az üzemeltető cégek közül az elsők között került be már több lakásunk is az AirBnb új elit kategóriája, az AirBnb Plus alá, amelybe nagyon kevés lakás tartozik még és komoly bevétel növekedést jelent.

Ugyanilyen kiemelt helyezést biztosító elismeréseink vannak a booking.com, a HomeAway és TripAdvisor felületein is, ahol szintén jelen vagyunk. Bár az AirBnb a fő hirdető partnerünk, a kiemelt elhelyezésünknek köszönhetően, egyedi channel management stratégia alapján más portálokon is elhelyezzük a kezelt lakásainkat. A cél sosem önmagában az, hogy minél több helyen legyen fent a lakás (hisz ez még akár csökkentheti is a forgalmat, mert mindenhol hátrébb sorolódik a lakás a keresőben), hanem, hogy maximalizáljuk a kihasználtságot és a bevételeket.