Hozza ki a maximumot az ingatlanából

Piacvezető hozamokat kínálunk az ingatlan befektetésének

Miért kötne kompromisszumot befektetésének legfontosabb célját illetően?  Az általunk kezelt lakások a rövidtávú piac átlagbevételeinek háromszorosát teljesítik, a hasonló adottságú és elhelyezkedésű lakásokkal összevetve – az AirBnb hivatalos statisztikái alapján.

Sok éve már cégünk a piacvezető az elért hozamok tekintetében. A hasonló adottságú és elhelyezkedésű lakásokkal összevetve az eredmények elérik a háromszorosát a rövid távú piac átlagának – az AirBnb hivatalos statisztikái alapján. A hosszútávon bérbeadott lakásokhoz viszonyítva a bevételi előnyünk természetesen még jelentősebb, akár az ötszörösét is elérheti a piaci átlagnak. Van olyan kezelt lakásunk, amely havi 350 ezres bérleti díjon volt korábban kiadva, most pedig átlagosan két millió forint bevételt ér el havonta. Mi a titok?

Nyilván az egyik legfontosabb összetevő a kiváló ingatlanok mellett az a kiemelkedően magas minőségű kezelés, ami lehetővé teszi folyamatosan nagyon magas értékelések elérését. Ennek eredménye az AirBnb felületén a kiemelt helyezést biztosító Superhost státusz megtartását – amelyet egyedül nálunk minden ügyfelünk élvezhet az első pillanattól fogva. Emellett fontos szerepe van a dinamikus, napi színtű árazásunknak, amelyet egy amerikai céggel együtt kezelünk, akikkel együtt folyamatosan monitorozzuk a budapesti piaci viszonyokat. Ennek köszönhetően pedig mindig a lehető legmagasabb árak mellett, a legmagasabb kihasználtsággal tudjuk az ingatlanokat bérbe adni.