Hozza ki a maximumot az ingatlanából

Ne aggódjon a szomszédokkal való kapcsolat miatt sem

Sokan aggódnak, amiatt, hogy a lakás vendégei esetleg nem tartják magukat a házirendhez és ez konfliktusokat szül a társasházban. Mi a legelső pillanattól egy nagyon személyes kommunikációt folytatunk a vendégeinkkel.

Ez nem csak nagyban növeli az elégedettségüket és a lakás értékelését, de ennek köszönhetően szinte mindenki jobban törekedik arra is, hogy jó vendég legyen. A ritka kivételek esetén pedig hatékony módszereink vannak a probléma kezelésére. Nem csak a vendégeknek és a tulajdonosoknak, de a szomszédoknak is mindig elérhetőek vagyunk.

Sajnos a rövid távú lakáskiadásnak nagyon rossz a sajtója és általában csak a negatív esetek vannak kihangsúlyozva és ennek a bérbeadási formának -a sokszor nem is valós- negatív aspektusai. Mi hiszünk abban, hogy ez az új utazási és bérbeadási forma a társadalom és a gazdaság egészére összeségében pozitív hatással van. Egyben missziónknak is tekintjük, hogy kiküszöböljük azokat a problémákat, amelyek néha felmerülnek nem megfelelően kezelt lakásokban, illetve, hogy javítsuk a szegmens megítélését. A kiadás minden szakaszában törekedünk arra, hogy amellett, hogy maximálisan jól érzik magukat nálunk a vendégek, egyben valóban egy közösség részének is érezzék magukat és betartsák az együttélés szabályait. Ehhez nincs szükség semmilyen szigorú rendszabályozásra, egész egyszerűen csak egy személyes viszonyt kell kialakítani a vendégekkel, ezután pedig nagyon ritka kivétel, hogy valaki ne viselkedjen megfelelően. Ha pedig mégis ez történné azt hatékony módon tudjuk kiszűrni és kezelni. Emellett folyamatos elérhetőséget biztosítunk a szomszédoknak és a közös képviseleteknek is. Ami pedig a szélesebb társadalmi ügyeket illeti, ügyvezetőnk Rege Mihály a Felelős Rövid Távú Lakáskiadók Szövetségének elnökségi tagjaként küzd azért, hogy minél szélesebb körben terjedjenek a jó gyakorlatok és a felelős kiadás. Emellett gyakori megszólaló a sajtóban is és rendszeresen képviseli az iparágat a döntéshozók felé.