Hozza ki a maximumot az ingatlanából

Gondoskodunk róla, hogy ingatlana stabilan tartsa az értékét

Gyakori és nem alaptalan aggodalom, hogy az ingatlant gyorsan lelakják. Mi ebben sem ismerünk kompromisszumot! Folyamatos műszaki leltárral, saját karbantartó csapattal és szállodai színtű takarítással gondoskodunk arról, hogy ne kelljen aggódnia és az ingatlana folyamatosan megőrizze kezdeti értékét és a legjobb értékeléseket kapja!

Nagyon gyakori aggódalom a tulajdonosok részéről, hogy a vendégek kárt tesznek a lakásban és az nagyon hamar lelakott állapotba kerül. Nagyon sok olyan új ügyfelünk van, akik más cégektől jönnek át hozzánk és sajnos ezek a lakások a legtöbbször valóban nincsenek túl jó állapotban. Vettünk már át úgy lakást nagy cégtől, hogy egy hálószoba ablak hiányzott. Ha így van kezelve egy lakás, az nem csak nagyon hamar lelakott lesz, de nyilvánvalóan nagyon rossz értékeléseket is fog kapni és ezzel párhuzamosan zuhanni fognak a bevételei.

De ennek egyáltalán nem kell így lennie! Mi a legelső pillanattól fogva egy nagyon személyre szóló kommunikációt folytatunk a vendégeinkkel. Ennek köszönhetően szinte mindegyikük a legjobb vendégként próbál viselkedni. Minimálisak a vendég által okozott károk. Amik inkább előfordulnak azok az elhasználódásból eredő problémák. Annak érdekében, hogy a lakás folyamatosan a legjobb formájában legyen rendszeresen műszaki leltárakat végzünk minden kezelt ingatlanban. Ha pedig bármit orvosolni kell arra is saját karbantartó csapattal rendelkezünk. Fontos az is, hogy kiemelt bérezésben lévő saját takarító csapattal dolgozunk, akik valóban egy öt csillagos szálloda szintjén takarítják ki a lakásokat. Ez nem csak a magas értékelésékben köszön vissza (hiszen kevesebb fontosabb szempont van a vendégnek, mint a tisztaság), de nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az ingatlan tartsa a kezdeti minőségét. Sok éves ügyfeleink (10% alatti a lemorzsolódás) mindig nagyon meg vannak lepve, amikor ránéznek egy lakásra és az ugyanolyan jó állapotban, van mint mikor átadták nekünk sok évvel ezelőtt.