Hozza ki a maximumot az ingatlanából

Mi valóban minden kiadással járó terhet leveszünk a válláról

Sokak rossz tapasztalata, hogy az üzemeltető még a legalapvetőbb problémák megoldását is a tulajdonostól várja vagy éppen egyáltalán nem foglalkozik azokkal. Ezzel szemben mi teljeskörűen ellátunk minden kiadással járó feladatot, beleértve az esetlegesen felmerülő hibák és sérülések gyors javítását és a kárrendező eljárás lefolytatását.

Gyakran halljuk más cégektől érkező ügyfeleinktől, hogy az üzemeltetéssel megbízott cég sokszor még a legapróbb karbantartási vagy ügyintézési feladatok elvégzését is tőlük várná, ha ez pedig nem történik meg, akkor a probléma egyáltalán nem kerül elhárításra.

Mi tisztában vagyunk azzal, hogy egy ingatlan kezelési megbízásnál az egyik legfontosabb szempont, hogy a tulajdonos azt szeretné, ha minden kiadással járó teher lekerülne a válláról és ezt mi nagyon komolyan vesszük.

Ha leltározó csapatunk bármilyen hibát vagy kárt észlel, azt azonnal dokumentáljuk és a tulajdonost erről értesítjük. Ha a tulajdonos a mi intézkedésünket kéri akkor a problémát mi nagyon hamar elhárítjuk, rendszerint a piaci árnál olcsóbban. Ezt a karbantartási folyamatot akár automatizálni is tudjuk az ügyfél igényei alapján. Azokat az apróbb karbantartási feladatokat, amiket egy leltár során is el lehet végezni (pl. égőcsere), azt díjmentesen, anyagköltségen elvégezzük. Ha esetleg vendég által okozott kár történt, akkor a javítással párhuzamosan, elindítjuk a kárrendezési folyamatot is a vendég irányába.